Nyári csokis turmix

Nem csak télen, de nyáron is jól esik a csokis turmix, aszalt helyett, friss gyümölcsökből készítve! Igazi energia bomba, amitől garantáltan mosolygósan indul a napunk!
Alapja a banán, és a kakaó, kiegészítve piros bogyós gyümölcsökkel. A gyümölcsök összetételét variálhatjuk, idénytől, ízléstől, no és pénztárcánktól függően ;)

A banánt hámozva, darabokra törve, a meggyet kimagozva, a többi vagy más bogyósokat csak megmosva a turmix kehelybe tesszük. Hozzáadjuk a kakaóport, és aki szereti a fahéjat, plusz kb. fel annyi vizet, mint gyümölcs, mivel elég sok levet tartalmaznak a kis pirosak ;) Alaposan összeturmixoljuk, és ha még szükséges, akkor adhatunk hozzá vizet, amivel szintén turmixoljuk pár másodpercig, és már iható is! :)

Hozzávalók:
3 banán
egy-egy marék magozott meggy, málna, szeder, eper, ribizli, amelyik kedvünkre való
1 tk kakaópor (20%)
½ tk őrölt fahéj
víz

1 megjegyzés:

  1. If no filament is popping out of the nozzle anymore the precise blockage might not be within the nozzle itself. You’ll need to check the whole filament path, starting from the feeder to the nozzle.Often, blockages happen right after the drive gear, particularly when Oversized Sweater for Fall and Winter utilizing versatile filaments. This could be widespread for some printers, so be sure to|make certain to|remember to} read up on in case your printer is suitable to print versatile filaments.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...